Зачекайте...
×

50 років кравецькій майстерні “Дніпро Опера”

50 років кравецькій майстерні “Дніпро Опера”

1 березня виповнюється 50 років КРАВЕЦЬКІЙ МАЙСТЕРНІ Дніпровського академічного театру опери та балету!
За півстоліття наші майстрині створили майже 30 тисяч костюмів для вистав театру!
Це балетні пачки та шопенки, колети та камзоли, фраки та смокінги, історичні, вечірні та концертні сукні, пальта, плащі, шуби, капелюхи та інші головні убори. Для створення цих шедеврів було використано кілометри тканин, різних за кольором та фактурою, кілька тисяч ґудзиків та крючків. Наші швачки, і це не перебільшення, здатні пошити костюм будь-якої складності і втілити художню фантазію найвимогливішого художника. Це високопрофесійні і дуже відповідальні люди. Одним словом, справжні чарівниці! Без них не відбудеться жодна вистава в театрі. Тепло їхніх рук відчувають і воїни, які боронять країну від агресора. Для наших захисників дівчата шили плитоноски та рукавиці.
Ми цінуємо ваш труд і ваш внесок у нашу спільну справу, дякуємо всім – і тим, хто працює в театральній майстерні вже більше 30 років, і хто зовсім недавно поповнив колектив.
Перші пам’ятні медалі та подяки до ювілею театру сьогодні нашим майстриням вручив директор-художній керівник “Дніпро Опера” Костянтин Пінчук.
Бібаніній Ользі Іванівні (працює з 1974 р.)
Нечипорук Тетяні Миколаївні (з 1976 р.)
Тарасюк Ларисі Володимирівні (з 1983 р.)
Гончаренко Марині Миколаївні (з 1987 р.)
Гудзь Світлані Євгенівні (з 1999 р.)
Лисюк Вікторії Валентинівні (з 2018 р.)
Тітовій Тетяні Володимирівні (з 2019 р.)
Алієвій Юлії Володимирівні (з 2019 р.)
Лісній Юлії Олександрівні (з 2022 р.)
Колдуновій Ользі Едуардівні (з 2023 р.)
Вітаємо вас, наші чарівниці! Нехай улюблена справа й надалі приносить задоволення, надихає на нові ідеї, а життя, як яскрава мозаїка, складається з незабутніх подій, радісних миттєвостей та приємних сюрпризів!
Разом до Перемоги!

Партнери

Медіа партнери